جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

نتانیاهو: مرد شماره ۴ در حماس کشته شد

نتانیاهو: مرد شماره ۴ در حماس کشته شد «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی سخنانی اعلام کرد «مرد شماره ۴ در حماس کشته شد»؛ این سخنان به جنجال و پرسش‌هایی در مورد اینکه منظور نتانیاهو از مرد شماره ۴ حماس کیست، دامن زد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 11
کد خبر: ۲۳۲۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتانیاهو گفت: «ما در مسیر پیروزی مطلق قرار داریم و در این راه، مرد شماره ۴ حماس را از میان بردیم و نوبت افراد شماره ۳ و ۲ و ۱ هم خواهد رسید، ما به همه آن‌ها دست خواهیم یافت.»

شبکه تلویزیونی اسرائیل گزارش داد منظور نتانیاهو از مرد شماره یک حماس «یحیی السنوار» رهبر این گروه در نوار غزه، مردم شماره ۲ «محمد الضیف» فرمانده گردان‌های القسام و مردم شماره ۳ «مروان عیسی»، نائب رئیس گردان‌های القسام و از مرد شماره ۴ به نظر می‌رسد «صالح العاروری» است که چندی پیش طی حمله پهپادی اسرائیل در جنوب بیروت به شهادت رسید.

ساعاتی پیش، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که حماس در حال تحقیق است که آیا «مروان عیسی»، یکی از اعضای برجسته این گروه در حمله روز شنبه ارتش اسرائیل در اردوگاه نصیرات کشته شده است یا خیر.

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه خانه‌ای را در اردوگاه آوارگان نصیرات در مرکز نوار غزه بمباران کرد که بنا به اعلام، رسانه‌های اسرائیلی، مروان عیسی در این خانه حضور داشته است و طی این حمله ۵ نفر به شهادت رسیده و ۹ نفر زخمی شدند.

بنا به اعلام وزارت بهداشت غزه، در نتیجه حملات مرگبار و ویرانگر ارتش رژیم صهیونیستی به غزه از ۷ اکتبر تاکنون بیش از ۳۱ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۳ هزار نفر زخمی شدند که اغلب آنها، زنان و کودکان هستند. /شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار